Mivel a mobileszközök használata világszerte folyamatosan növekszik, az alkalmazások nagyszerű lehetőséget jelentenek a felhasználók elköteleződésének növelésére. De hogyan tegyük a fogyasztókat hajlandóvá a program letöltésére.

Az alkalmazások népszerűbbek, mint valaha, és ez a tendencia nem szűnik meg egyhamar. Az App Annie kutatása szerint a mobilalkalmazás-letöltések száma a 2018-as 205 milliárdról 2022-re várhatóan 258 milliárdra nő. A COVID-19 által érintett fogyasztói alkalmazásokra fordított költések szintén új csúcsra, 27 milliárd dollárra értek el 2020 második negyedévében.

Az AppsFlyer adatai azt mutatják, hogy az alkalmazásokból származó bevételi pályák közeledésével a globális alkalmazáshirdetési kiadások néhány éven belül megduplázódnak, a 2019-es 57,8 milliárd dollárról 2022-re 118 milliárd dollárra.

Mi ösztönzi az alkalmazáson belüli hirdetési kiadásokat

A növekedés egyik legnagyobb hajtóereje a verseny. A márkák arra törekszenek, hogy személyre szabott ügyfélinterakciókat biztosítsanak és ösztönözzék német telefonszám formátum a konverziókat, és az alkalmazások az egyik legjobb módja ennek elérésére. Az App Annie legfrissebb statisztikái szerint 2020 második negyedévében az alkalmazáshasználat 40%-kal ugrott meg az előző év azonos időszakához képest.

Más okai is vannak annak, hogy az alkalmazástelepítési hirdetésekre fordított kiadások folyamatosan növekednek. Egyre több nem műszaki vállalat is felismeri, hogy az alkalmazásélmények növelhetik a fogyasztói hűséget. Sőt, a mobiljátékok népszerűsége ösztönözte az alkalmazások telepítésére fordított hirdetési kiadásokat is. A fejlődő országok millióinak internetigénye szintén nagyon hasznos lesz.

német telefonszám formátum

Az alkalmazástelepítési hirdetések által okozott kihívások a marketingszakemberek számára

Az alkalmazáson belüli letöltési és telepítési hirdetések óriási lehetőségeket kínálnak a marketingeseknek, de a hirdetések megjelenése nem jelenti azt, hogy a telepítések száma növekedni fog. Vegyük például a fizetett keresést és Szomorú életdoboz a közösségi platformokat, például a Facebook vagy az Apple Search, valamint a Google Ads rendkívül összetett hirdetési műveleteket végeznek. Sőt, minden platformnak más-más specifikációja és trendje van, ami mindent bonyolultabbá tesz.

Az ezen platformok által biztosított hirdetésvezérlési paraméterek lehetővé teszik a marketingesek számára, hogy részletesebben szabályozzák a keresési kifejezéseket. Sőt, szinte lehetetlen az összes lehetséges paraméter-kombinációt kimeríteni, sem a végtelenségig javítani és finomhangolni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *